ALTIJD GRATIS VERZENDING!

Retourneren en ruilen

Als je een artikel wilt retourneren vul je dit retourformulier in.

Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk om oorbellen, haaraccessoires en haarbanden te retourneren of ruilen.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als producten ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

De kosten voor de retourzending worden niet vergoed door POESCH. Jij bent verantwoordelijk voor de verzending en verpakking van producten die je terugstuurt naar POESCH. POESCH raadt daarom aan om retouren aangetekend en verzekerd retour te versturen en de producten extra goed te verpakken.

Als jouw retourzending is verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van jouw oorspronkelijke betalingsmethode. Het bedrag kan alleen worden terugbetaald op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw aankoop. Als je dat toch niet bent, dan heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen.

POESCH biedt terugbetaling aan. Wil je een artikel ruilen dan raden we je aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die je wenst.