fbpx

Altijd gratis verzending binnen Nederland

Retourneren en ruilen

Als je een artikel wilt retourneren vul je dit retourformulier in.

Het is niet mogelijk om sale of custom made artikelen te ruilen of retourneren. Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk om oorbellen, haaraccessoires en haarbanden te retourneren of ruilen.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als producten ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

De kosten voor de retourzending worden niet vergoed door POESCH. Jij bent verantwoordelijk voor de verzending en verpakking van producten die je terugstuurt naar POESCH. POESCH raadt daarom aan om retouren aangetekend en verzekerd retour te versturen en de producten extra goed te verpakken.

Na invullen van het retourformulier ontvang je binnen 2 werkdagen retourinstructies per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van jouw oorspronkelijke betalingsmethode. Je ontvangt alleen het bedrag van de geretourneerde artikelen en niet van de eventuele verzendkosten.
Het bedrag kan alleen worden terugbetaald op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw aankoop. Als je dat toch niet bent, dan heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen.

POESCH biedt terugbetaling aan. Wil je een artikel ruilen dan raden we je aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die je wenst.

Hi, vanaf nu heet POESCH.nl, Shabby Tiger! Deze webshop is gesloten.
Klik hier om verder te winkelen bij Shabby Tiger.